Bijschrijving

Wilt u iemand bij laten schrijven bij uw huurwoning? Vul dan onderstaand het formulier in om dit verzoek in te dienen. Wij zullen het verzoek in behandeling nemen en u hierover berichtten.    Bij huurbeëindiging door de hoofdbewoner is het niet van vanzelfsprekend dat de huurovereenkomst kan worden voortgezet door de medebewoner. Dit zal met de eigenaar/verhuurder en na inspectie van de woning moeten worden beoordeeld. In geval van goedkeuring zal er een nieuw contract moeten worden opgesteld waaraan kosten zijn verbonden.

    Vergeet niet bij het invullen van het aanvraag formulier kopieën van legitimatiebewijzen bij te voegen. Na goedkeuring versturen wij een  brief die u dient te bewaren bij uw huurcontract. Een door u beiden voor akkoord getekend exemplaar zien wij graag zo spoedig mogelijk tegemoet. De medebewoner dient telefonisch contact op te nemen met de afdeling verhuur, 010-4672555, voor maken van een afspraak.

    De kosten voor het inschrijven van een medebewoner zijn € 85,- incl. BTW, te verrekenen bij het afhalen van de verhuurdersverklaring.