V.V.S stamt uit de 40-er jaren met het beheer van particuliere huurwoningen in het Rotterdamse. Een van de eerste opdrachtgevers was de firma de Gruyter, destijds en grote kruidenierswinkelketen die een beheerder zocht voor de bovenliggende woningen van hun winkelpanden.

Het bombardement van de tweede wereldoorlog creëerde een groot woning tekort van betaalbare huurwoningen. V.V.S. kon veel woningzoekende aan een betaalbare woning helpen voornamelijk in Rotterdam Blijdorp. Straten zoals de Stadhoudersweg, Statenweg en de Schieweg deel van uitmaakte, wat tegenwoordig als beschermd stadsgezicht is bestempeld.

Door de jaren heen werd stabiele groei geboekt en veel samengewerkt met het bedrijf Kolpa. Deze intensieve samenwerking leidde tot een fusie in 1979, voorvloeiende Kolpa V.V.S. Beheer B.V. Deze samenwerking creëerde een substantiële groei in het aantal te beheren panden. Dit creëerde een nieuwe focus in het bedienen van meer verschillende soorten particulieren beleggers. Deze focus groeit jaarlijks gezond door.

Bijkomende met de fusie was het administreren en beheren van vereniging van eigenaren. Een activiteit wat op gebied van grootschalig onderhoud overeenkomt met reguliere huur. Gezegd dient te worden dat wij alleen beheerder zijn en geen makelaars activiteiten ontplooien. Kolpa V.V.S. heeft ook geen mensen in dienst voor het onderhoud. Zo kunnen wij onpartijdig voor onze klanten van dienst zijn. Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk in het Rotterdamse vastgoed opgebouwd.

Tegenwoordig beheren wij grofweg 3000 voordeuren met daarbij 200 verenigingen van eigenaren. Met een team van 20 man. Door de jarenlange ervaring kunnen wij ieder vastgoedvraagstuk aanpakken. Met trots hebben wij meegewerkt in de upgrading van de Witte de Withstraat, Beijerlandselaan en Groene Hilledijk. Met pareltjes in beheer zoals het industriehuis op de Goudsesingel en het Douglas Park in 110 morgen.

Nog steeds aan de Schieweg gevestigd met een groot netwerk en kennis van de lokale markt denken wij graag mee over uw vastgoed zaken en ontzorgen u nog veel liever.

Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk in het Rotterdamse vastgoed opgebouwd.