Wie zijn wij

Kolpa V.V.S. Beheer B.V. is uw gesprekspartner voor al uw vastgoed gerelateerde vragen. Wij denken dan ook graag proactief met u mee. Variërend in debiteur beleid, huurbeleid, wet en regelgeving, taxaties of dagelijks en groot onderhoud. Met diverse lokale partners zijn al geruime 40 jaar actief in het Rotterdamse vastgoed. Veel van de gebouwen die wij beheren en administreren kennen wij vanuit de bouw.

Vandaag de dag is ons bedrijf onderverdeeld in twee specialisme, het beheren voor derden en het beheer van vereniging van eigenaren.

Huur Beheer

Huur beheer houdt zich voornamelijk bezig met het beheer van individuele verhuurbare eenheden. Dit kan zijn een woning, bedrijfsruimte, kantoor, reclame uiting of slechts gedeeltes daarvan. Beheren houd in o.a. het controleren, beheren en uitvoeren van onderhoud, huurbetalingen, klachten, facturen en servicekosten etc. Dit doen wij voor de kleinere particuliere belegger, vermogende families en institutionele beleggers.

 

V.V.E. Beheer

V.V.E Beheer houdt zich voornamelijk bezig met complex beheer. Dit kan een gebouw of complex zijn, of slechts een gedeelte van. De administratie zal betrekking hebben op de technische en administratieve kant die bij een beheer van een vereniging van eigenaren komt kijken. Vele panden zijn sinds de bouw van het pand nog steeds bij Kolpa V.V.S. in het beheer. Wij zijn dus uitermate goed op de hoogte van de staat van onderhoud van de panden en geplande reserves die wij hebben vastgesteld.